zondag 19 februari 2012

beursplaza historie manipulaties

tradewind Vr 25 Apr 2003 12:44:00
Discussie over Plunge Protection Team wordt al heel lang gevoerd;twee jaar terug kwam Crassuss al met de 'turk uit de kelder'later is aangetoond, dat op cruciale momenten er heel grote blokken zwaarwegende aandelen in de dow werden opgekocht.

En jongens en meisjes, late we even niet naïef doen..Als je verantwoordelijk bent voor het financiele stelsel >>> je hebt invloedrijke vriendjes >>> je hebt wel eens een barbeque of etentje >>> je drinkt wat>>> je deelt eens een stagiaire of een jonge jongen of doet nog iets ander bizars >>> je kent elkaar en alkaars geheimpjes >>> je spreekt wat met elkaar af >>> ook op het financiele vlak>>> Je weet op meerder nivo's 'teveel' van elkaar>>>

Wij zijn vriendjes en praten er niet over!!!
Maar als een van ons belt>>> dan één voor allen!!! >>>
Val je uit de boot>>> ik weet veel, weet je nog>>>.

Misschien valt er eens een teveelwetende secretaresse van een brug in een auto van een broertje van een president oid.
De grote mensen wereld!!!

Maar 1 ding is een wetmatigheid!!
Interveniëren heeft vaak tot uitstel, maar nooit tot afstel geleid.
Als het telefoontje luidt!! ERUIT >>. Dan zijn één voor allen, allen voor één eruit en vertroken; en na dat weekend, krijg jij je centjes niet meer van de bank!
Had Saddam ook niet 1 miljard aan dollartjes apert liggen!
Who's different!??

Over geplande media-manipulatie gesproken!
In de vorige Golf oorlog is door de VS bewust het verhaal in de media gebracht, dat de soldaten van Saddam in Koeweit babies uit couveuses gooiden om de couveuses te kunnen stelen.
Bleek niets van waar te zijn! Uitsluitend mediaoorlog. Maar het verhaal is nooit gecorrigeerd en leeft voort in de hoofden!
Het was een beest, maar je kan er door opwerking van info ook een beest in het kwadraat van maken!

Ik had in vorige werkkring ook een paar 'mannen'aan de top met geld graaien, zwartbouw en ga maar door! Heb ook bij de dineetjes met de accountant gezeten; dus vertel mij hoe dat gaat! Je neemt er als medeverantwoordelijk MT-lid op een zeker moment stelling tegen!!
Je valt uit het clubje!

En een afkoopsommetje later!
Heb wel eens overwogen er een boek over te schrijven!
Wat bereik je als je publiciteit krijgt ;
Je haalt het geloof van de massa in een (gewaardeerde) sociaal hetende sector onderuit; je wordt zelf ongeloofwaardig gemaakt en trekt je eigen privé onder zware druk! Je schiet -misschien- met een kanon op een mug,maar het gebeurt overal; in elke sector en in elk land. Bouwafspraken! Hoppaah en ga maar door......

Geen opmerkingen: